VALENCIÀ
BLOG

-T’agrada la fotografia? Vine el dissabte 21 a les 19.00 h i participa en el concurs de fotografia del CCJ. El guanyador rebrà accessoris de fotografia per al mòbil. A partir de 12 anys.

-T’agrada cuinar? Vine el dimecres 18 a les 18.30 h i aprèn noves receptes al taller de cuina d’estiu. Per a totes les edats.

-Vols gaudir de la final del mundial en pantalla gran? Vine el diumenge 15 a les 17.00 h i podràs gaudir de la final amb els teus amics amb berenar. Per a totes les edats.

-Saps primers auxilis? Vine el dijous 12 a les 18.30 h i aprèn primers auxilis per a poder gaudir de l’estiu amb seguretat. A partir de 12 anys.

-Vine el divendres 6 a les 20.00 h i gaudeix de la NITJOVE al CCJ. Podràs veure els quarts de final del mundial en pantalla gran i a la mitja part, sopar per als assistents. A partir de 12 anys.

– T’agrada el futbol? Vine el dijous 5 a les 19.00 h per a participar al torneig de futbol sala a les pistes exteriors del centre. Al finalitzar el torneig, berenar per als participants. A partir de 12 anys.