VALENCIÀ
BLOG

-Vine i gaudeix de la nostre NITJOVE el dissabte 30 de febrer a les 20.00 i participa al Cluedo en viu. Qui descobrirà a l’assassí? A l’inici tindrem un berenar-sopar per als assistents. A partir de 12 anys.

-Si vols jugar a futbol amb els teus amics, participa en el torneig de futbol sala a les pistes de Sant Ana el divendres 29 a les 18.00h. Al finalitzar hi haurà berenar per als participants. A partir de 12 anys.

-El dissabte 23 en el Pavelló esportiu del Campus Universitari d’Alcoi no es podeu perdre la Retroweekend. A demés de les activitats habituals dels últims anys, també hi haurà concert i concurs de cosplay. Per supost, videojuegos x Alimentos ens ajudarà a replegar ajudes per al Campament Esplai i la Protectora d‘Animals d’Alcoi. Vos esperem! Aquest dia el CCJ estarà tancat.

-El dimecres 20 a les 18.00 h pel dia mundial de la felicitat, realitzarem un collage amb somriures, ja siguin dibuixats, en fotografies, etc., per a poder decorar el centre amb un munt de somriures. Per a totes les edats.

-El dissabte 16 i diumenge 17 vine al CCJ per a gaudir del JugAlcoi: Això ho jugue jo. Jornades de jocs de taula, rol, miniatures, escape room, cartes. Entrada gratuïta. Jornades per a tots els públics. T’esperem!

-T’agrada el Ioga? Vine el divendres 15 de 19 a 21 h i podràs gaudir d’una sessió de Ioga. Un espai per aprendre i practicar tècniques de relaxació cos-ment, a través del Ioga psintesis. Hi ha que traure la estoreta. A partir de 18 anys.