VALENCIÀ
BLOG

-T’agrada dibuixar i el món de l’animació? No et pots perdre els diumenges 18 i 25 el taller de dibuix d’animació a les 18.30 h, impartit per Mario Domínguez. A partir de 12 anys.

-El divendres 16 a les 18.00h, vine al TURIJOVE: i coneix el refugi de Cervantes. Iniciarem la visita amb una presentació per que coneguin la historia que envolta al refugi i finalment assistirem a la visita. A partir de 12 anys.

-T’agrada el menjar xinès? Vine el dissabte 10 i participa en la NITJOVE: sopar xinès, i per amenitzar el sopar, podreu veure imatges del programa humor groc, i passar una estona divertida. A partir de 12 anys.

✔️El dimecres 31 a partir de les 20 h, es realitzarà en el CCJ, l’inici de l’invasió zombie que es durà a terme pels carrers d’Alcoi. Si encara no esteu inscrits, fins el dimarts a les 14 h teniu temps. Recordeu que heu de presentar l’autorització signada pel pare, mare o tutor. d De 8 a 14 anys. 🧟‍♀️🧟‍♀️

✔️Eres poregós? Si has dit que no, i eres prou valent, vine el dissabte 27 a les 18.30 h i participa en el nostre gymkana terrorífic que realitzarem al CCJ. A partir de 12 anys. 🧛‍♀️🧛‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧝‍♂️

-T’agradaria conèixer tècniques per acampar a l’aire lliure? Vine el dijous 25 a les 18.00 h i participa en les tècniques d’acampada i supervivència que realitzarem en el pati exterior del centre. Et convertiràs en un autèntic campista. A partir de 12 anys.